Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Brutálny útok mačetou: Žena sečným zraneniam na mieste podľahla
Zdielať na

Brutálny útok mačetou: Žena sečným zraneniam na mieste podľahla

DUBNICA NAD VÁHOM / Brutálna vraždou v Dubnici nad Váhom. 36-ročný muž mačetou dosekal o tri roky staršiu ženu. Tá bola na ceste do práce. Počkal si ju pri cyklistickom chodníku. Začali sa hádať a o pár minút bola mŕtva.

​Žena išla na bicykli do práce. Muž ju čakal s mačetou v rukách. Ľudí v záhradkárskej osade vyrušil krik o pol ôsmej ráno. Na cyklotrase sa hádala neznáma žena a muž. Ten podľa svedkov vytiahol mačetu a sekol ju do ruky a do tváre. Muž ženu zatiahol do kríkov. Stopy krvi boli ale aj na ceste. Mačetou na ňu útočil aj v kríkoch. Zasiahol jej najmä ruky a tvár. Andrea, mama dvoch detí, ktorá pred tromi dňami oslávila narodeniny, nemala šancu na prežitie. "Obeťou skutku sa stala 39-ročná A.B. z Novej Dubnice, ktorá na mieste podľahla početným sečným zraneniam, spôsobenými páchateľom, ktorý bol bezprostredne po skutku zadržaný príslušníkmi policajného zboru," informovala Zuzana Hrabovská z PPZ SR.

Páchateľa našli policajti na mieste činu. Chcel ujsť na bicykli, ale to sa mu nepodarilo. Žena mala podľa našich informácií s útočníkom problémy aj v minulosti. Údajne ho mali len nedávno pustiť z vyšetrovacej väzby. V tej skončil po tom, ako sa mal práve 39-ročnej žene vyhrážať a prenasledovať ju. Krátko po prepustení ho zadržali na mieste činu. Prípad si prevzala Národná kriminálna agentúra.

"Vyšetrovateľ NAKA na mieste činu prevzal z Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne trestnú vec kvalifikovanú ako úkladná vražda," dodala Hrabovská. Svedkom útoku mali byť viacerí bežci a cyklisti. Polícia ich vyzýva, aby sa prihlásili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy