Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Zlý nápad troch tínedžerov. Jazdili na jednej štvorkolke, niekoľkokrát sa prevrátili
Zdielať na

Zlý nápad troch tínedžerov. Jazdili na jednej štvorkolke, niekoľkokrát sa prevrátili

KAČE (OKR. STARÁ ĽUBOVŇA) / Jazda troch ľudí na jednej štvorkolke v obci Kače v okrese Stará Ľubovňa skončila kolíziou s osobným autom a dvoma zranenými spolujazdcami zo štvorkolky.

Mladistvý vodič z obce v staroľubovnianskom okrese viedol bez príslušného vodičského oprávnenia štvorkolku cez obec Kače. Spolu s ním sa na štvorkolke viezol aj 16-ročný chlapec a 15-ročné dievča.

Pri jednom z rodinných domov sa podľa polície mladistvý nevodič pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, v dôsledku čoho si nevšimol prichádzajúce protiidúce osobné auto a došlo k ich vzájomnej bočnej zrážke. Všetci traja mladiství pasažieri po zrážke zo štvorkokolky vypadli. Štvorkolku po náraze do auta odrazilo do kanála vpravo, kde narazila do priepustu a viackrát sa prevrátila.

"Spolujazdec zo štvorkolky utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní a spolujazdkyňa zo štvorkolky utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. K iným zraneniam nedošlo," uviedla polícia na sociálnej sieti. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 1 000 eur a na štvorkolke na 500 eur. "Nehodu vyšetrujú policajti z Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni, pričom bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví," dodala polícia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy