Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragické ráno. Pri dopravnej nehode zomrel len 25-ročný muž
Zdielať na

Tragické ráno. Pri dopravnej nehode zomrel len 25-ročný muž

BREZOVICA (OKR. SABINOV) / O život prišiel 25-ročný vodič osobného auta pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok 4. augusta ráno pri obci Brezovica v okrese Sabinov. Osobné auto zo zatiaľ nezistených príčin zišlo z cesty a narazilo do stĺpa. Informuje o tom prešovská krajská polícia na sociálnej sieti.

Stalo sa to skoro ráno v katastri obce Brezovica smerom na Tichý Potok. Osobné auto z doposiaľ nejasných okolností zišlo mimo cestu a trafilo betónový stĺpik, ktorý držal drevený stĺp. Náraz bol taký silný, že betón a časť stĺpu prelomilo. Auto následne vrazilo do stromu pri ceste a zdeformované ostalo v rigole. "Po dojazde na miesto nehody bolo zistené, že jedna osoba je ťažko zranená a u druhej lekár konštatoval exitus," povedal Štefan Berdis, veliteľ zásahu.

O sedadle spolujazdca sa hovorí ako o sedadle smrti, no v tomto prípade to bolo sedadlo života. 35-ročného spolujazdca previezli záchranári do prešovskej nemocnice. Havarované auto si všimol náhodne okoloidúci vodič. Ide o úsek, ktorý nie je veľmi frekventovaný. Keď okoloidúci vodič prechádzal touto cestou do dediny Tichý Potok, nič tu ešte nebolo. Keď sa vracal, už videl len havarované auto a ľudí, ktorí potrebovali pomoc.

 Presné príčiny a okolnosti tragickej dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy