Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Muž sa s nožom v ruke vyhrážal vlastnej matke. Zasahovať musela polícia
Zdielať na

Muž sa s nožom v ruke vyhrážal vlastnej matke. Zasahovať musela polícia

Archívna reportáž

Archív: Vyhrážanie smrťou a provokácia

HANDLOVÁ / Muž sa vyhrážal svojej matke zabitím. Obvinený mal matke najskôr vulgárne nadávať, teraz mu hrozí väzenie.

Handlovskí policajti obvinili 34-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Ten sa mal v Handlovej s nožom vyhrážať svojej matke zabitím. V pondelok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa, Katarína Kuzmová. K udalosti malo dôjsť minulý víkend. Obvinený najskôr slovne napadol svoju matku vulgarizmami, potom odišiel do miestneho pohostinstva. 

"Muž mal na dvore neskôr zapáliť periny, ktoré žena svojpomocne uhasila. Neskôr sa mu snažila v kuchyni dohovoriť. Obvinený mal vytiahnuť najväčší kuchynský nôž, s ktorým si mal začať natierať chlieb a mal sa jej vyhrážať zabitím," opísala Katarína Kuzmová. Po týchto vyhrážkach žena podľa nej vybehla z domu, lebo mala strach o svoj život a zdravie. Políciu požiadala o pomoc, pretože mala obavy vrátiť sa domov. 

"Polícia na mieste muža obmedzila na osobnej slobode. Po zadržaní ho umiestnila v cele policajného zaistenia," doplnila trenčianska krajská policajná hovorkyňa, Katarína Kuzmová. Policajný vyšetrovateľ podal podnet na väzobné stíhanie obvineného muža. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy