Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda na východe Slovenska: Vodič neprežil náraz do stromu
Zdielať na

Tragická nehoda na východe Slovenska: Vodič neprežil náraz do stromu

KOKOŠOVCE / Tragicky sa skončila ranná jazda autom pre 67-ročného vodiča. Za obcou Kokošovce prešlo auto do protismeru a narazilo do stromu. Muž pri náraze utrpel tak vážne zranenia, že im na mieste podľahol. Viac informácií o tom, čo sa tam stalo, dá zrejme pitva. Vodič sa viezol v aute sám.

Život vodiča osobného auta vyhasol v stredu, 19. júla, ráno pri dopravnej nehode na ceste medzi obcami Kokošovce a Dulová Ves v okrese Prešov. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. "V čase okolo 5.15 h viedol 67-ročný Prešovčan osobné auto Ford Fiesta v smere od Kokošoviec na Prešov," informovala polícia na sociálnej sieti.

Zatiaľ nevedno, čo sa presne stalo. Osobné auto prešlo do protismeru a trafilo mohutný kmeň stromu, hneď vedľa kaplnky. "Zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do stromu, pričom ho odrazilo späť na cestu," doplnila polícia. 

Náraz do stromu bol taký silný, že osobné auto nielenže odhodilo na druhú stranu cesty, ale spod kapoty dokonca vypadol celý motor. "Pri nehode utrpel vodič ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla polícia. 

Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy