Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Deti sa hrali pri vode. Pod hladinou zmizlo len 3-ročné dievčatko
Zdielať na

Deti sa hrali pri vode. Pod hladinou zmizlo len 3-ročné dievčatko

STROPKOV / V Stropkove došlo v piatok, 19. mája, k nešťastnej udalosti. Do rieky malo spadnúť malé, iba trojročné dieťa. Dievčatko sa hralo spolu s ďalšími kamarátmi pri vode, neďaleko bytovky, kde býva. Podľa detí, ktoré s ním boli, zmizlo pod hladinou a odvtedy ho nikto nevidel.

Iba trojročná Stelka sa pri vode hrala spolu s ďalšími kamarátmi. Jej mama mala ísť v tom čase do školy vyzdvihnúť ďalšie jej deti. Skupinka malých dievčat bola pri vode bez dozoru dospelých. Stelka mala podľa slov jej príbuzných spadnúť do vody. Jej sestra, iba o niečo staršia, sa ju pokúšala vytiahnuť. To sa jej, žiaľ, nepodarilo.

Dieťa malo zmiznúť pod hladinou. Hasiči a policajti po ňom pátrajú už niekoľko hodín. Zatiaľ však bez úspechu. "Oznámenie sa na mieste preveruje a po dieťati pátrajú policajti, hasiči a miestni dobrovoľníci, ktorí prehľadávajú tok rieky. Dievčatko sa zatiaľ nepodarilo nájsť," informoval Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

V súčasnosti prebiehajú všetky činnosti, ktoré smerujú k získaniu ďalších informácií o tejto udalosti, ako aj k nájdeniu dieťaťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy