Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zúfalstvo a beznádej: Rodina pátra po nezvestnej 16-ročnej dcére
Zdielať na

Zúfalstvo a beznádej: Rodina pátra po nezvestnej 16-ročnej dcére

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Rodina Bílikovcov z Nového Mesta nad Váhom žije v strachu o svoju najstaršiu dcéru, ktorú polícia vyhlásila za nezvestnú. Iba 16-ročná Nina odišla z domu a už takmer týždeň sa nikomu neozvala.

16-ročná Nina Bíliková z Nového Mesta nad Váhom je nezvestná od minulého štvrtka. Na poludnie matke povedala, že na plánovanú návštevu lekára pôjde sama. Tam však nešla a odvtedy je jej izba prázdna. "Naposledy bola videná v Novom Meste nad Váhom na Trenčianskej ulici, kde ju pravdepodobne vyzdvihlo nejaké vozidlo a odvtedy je telefón vypnutý," priblížil Marek Bílik, otec nezvestnej Niny. 

"Nezvestná je vysoká 170 cm, ma plnoštíhlu postavu, dlhé blond vlasy a modré oči," informovala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Podľa otca sa jeho dcéra zmenila po tom, ako si našla novú priateľku. "Odkedy je s touto priateľkou, tak má neustále problémy - či v skole, či v súkromnom živote," uviedol. Aj preto je podľa rodičov možné, že sa Nina nachádza vo Švajčiarsku, kam odišla aj s priateľkou, ktorej matka tam žije."Začala zdieľať nejakú inzerciu, že hľadá brigádu pre svoju dcéru. Asi sme na tej správnej stope, keď sa začala vyhrážať všetkým možným, že manželku zničí," doplnil otec nezvestnej.

Nina sa nikomu neozvala už šesť dní a každým ďalším dňom sa strach zúfalých rodičov zvyšuje. Na svoju sestru márne čakajú aj jej mladší súrodenci. "Žiadame občanov, aby akékoľvek poznatky o nezvestnej oznámili na známom čísle 158, alebo prostredníctvom súkromnej správy na facebookovom profile Policajného zboru," uzavrela Kuzmová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy