Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mŕtvola na autobusovej zastávke. Bezvládne telo našli cestujúci
Zdielať na

Mŕtvola na autobusovej zastávke. Bezvládne telo našli cestujúci

HUMENNÉ / Smutný pohľad sa ráno naskytol obyvateľom sídliska v Humennom. V priestore autobusovej zastávky našli bezvládne telo. Akákoľvek pomoc už bola márna. Príčina smrti jasná nie je a určiť ju nevedel ani obhliadajúci lekár. Policajti v prípade začali trestné stíhanie.

Bezvládne telo zaregistrovali náhodní okoloidúci. Nachádzalo sa na autobusovej zastávke pri jednom z najväčších humenských sídlisk. Ľuďom, čakajúcim na autobus, sa naskytol nepríjemný pohľad. Akákoľvek pomoc už v tomto prípade bola márna. Osobu sa zachrániť nepodarilo. "Na miesto nálezu tela bol operačným dôstojníkom vyslaný poverený príslušník v Humennom," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Na miesto prišiel i obhliadajúci lekár. Policajti už v tejto súvislosti začali aj trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Policajti bližšie informácie o nebohom neuviedli. Podľa zdroja televízie JOJ naozaj ide o muža bez prístrešia.

Presnú príčinu smrti lekár na mieste určiť nevedel, no cudzie zavinenie vylúčil. "Lekár nariadil vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pitvy. Vec je aktuálne v štádiu vyšetrovania," uzavrela Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy