Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
EXKLUZÍVNE: Puškára usvedčuje z vraždy Tupého aj náhoda z nemocničného lôžka
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Puškára usvedčuje z vraždy Tupého aj náhoda z nemocničného lôžka

BRATISLAVA / TV JOJ už pred časom informovala, že na správnu stopu, kto je za vraždou Tupého, ich priviedol aj odkaz bosa Piťovcov Juraj Ondrejčák. Počas toho, ako ho zadržali v jeho sídle v bratislavskom Lamači, mal kukláčom ukázať lístok, kde bolo rukou napísané meno vraha Daniela Tupého.

Na papieriku malo byť práve meno Puškára a jeho partie neonacistov. Podozrivých sme odhalili aj vďaka kusu šťastia a náhody. Takto sa policajné špičky k prípadu vyjadrili viackrát. Práve jedna z náhod sa mala odohrať v nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne"Podľa mojich informácií, jeden z tých mužov, ktorý vtedy bol na Tyršovom nábreží, ležal s ďalším väzňom a po tom, ako dostal narkózu, respektíve v úvodzovkách náladovku, tak sa rozrozprával. Je to pravda?" opýtal sa redaktor TV JOJ Andrej Zavřel.

Riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko odpovedal takto: "Môžem vám povedať, že asi máte dobré informácie. Bližšie ich ale nebudem komentovať. Ja vo všeobecnosti stále hovorím, že polícia musí mať kus šťastia, pokiaľ vyšetruje. Pretože my nevyrábame autá a topánky, kde je jasný postup. Jednoducho zabezpečujeme dôkazy a tie sa niekedy podarí vyhľadať a niekedy nie. Naozaj len keď polícia aktívne pristupuje k vyhľadávaniu dôkazov, tak sa veľakrát stane, že má aj šťastie. To nie je len tento prípad, ale aj iné."

Spoluväzeň mal potom vyhľadať vyšetrovateľov. Tým porozprával, čo si od muža, ktorý bol v osudnú noc na Tyršovom námestí, v nemocničnej izbe vypočul. Táto výpoveď potom len zapadla do skladačky ďalších dôkazov.

Ďalšie informácie k tomuto prípadu si môžete prečítať tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy