Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nezvestného futbalistu Kunza našli bez známok života
Zdielať na

Nezvestného futbalistu Kunza našli bez známok života

BRATISLAVA / Takmer trojdňové pátranie po nezvestnom futbalistovi má, žiaľ, smutný koniec. 48-ročný Radoslav Kunzo si siahol na život. Podľa informácií televízie JOJ ho okrem iného trápili najmä finančné problémy.

Nehybné telo objavil vo večerných hodinách náhodný okoloidúci, ktorý v lesíku venčil psa. Ten okamžite zavolal na tiesňovú linku polície. Les je vzdialený približne 200 metrov od hlavnej cesty v Chorvátskom Grobe, časti Čierna voda. "Na miesto nálezu bol privolaný prehliadajúci lekár, ktorý po prehliadke nariadil výkon súdno-lekárskej pitvy," informovala Monika Hudecová, hovorkyňa Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

Odišiel z miesta nehody

Radoslav k lesu prešiel pešo z miesta nehody, ktorú spôsobil ešte v nedeľu, v neskorých nočných hodinách. Viezol sa cez Chorvátsky Grob, keď z neznámych príčin nezvládol riadenie a narazil do stromov, do väčších kameňov s odrazkami aj reklamných tabúľ. Nasledujúce dni po ňom pátrali policajti, pohotovostný pátrací tím či psovodi, no bezúspešne. Radoslav sa našiel až včera.

Bol profesionálny futbalista

Preslávil sa v klube Inter Bratislava, kde nosil aj kapitánsku pánsku. Hrával za viaceré slovenské mužstvá a pôsobil aj v rakúskej lige. Aktuálne trénoval futbalový tím Slovenský Grob. Ešte v piatok hrali zápas, no nikto nemohol tušiť, že bude jeho posledný. Podľa informácií TV JOJ Radoslava trápili viaceré súkromné problémy, ale tiež ťažká finančná situácia.

"V predmetnej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu, prehliadka tela súdnym lekárom," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Presnú príčinu smrti určí až pitva, pričom v prípade aj naďalej prebieha vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy