Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Futbalista Radoslav Kunzo je nezvestný. Zmizol pred 3 dňami, keď odišiel z miesta nehody
Zdielať na

Futbalista Radoslav Kunzo je nezvestný. Zmizol pred 3 dňami, keď odišiel z miesta nehody

BRATISLAVA / Už takmer 3 dni je nezvestný bývalý futbalista Radoslav Kunzo. Naposledy ho videli v nedeľu, 9. apríla, neskoro v noci obyvatelia Chorvátskeho Grobu. Prechádzal uličkami po tom, čo odišiel z miesta dopravnej nehody.

​48-ročný Radoslav išiel približne o pol tretej v noci autom cez Chorvátsky Grob. Na Triblavinskej ulici zo zatiaľ neznámych dôvodov pravdepodobne nezvládol riadenie a vyšiel mimo vozovky. Cestou narazil do stromov, do väčších kameňov s odrazkami aj do reklamných tabúľ. Odrazené úlomky tiež poškodili fasádu priľahlého domu. Radoslav po nehode odišiel. Náhodná okoloidúca ho podľa informácií TV JOJ mala ošetriť, keďže krvácal z ucha. Zachytený bol ešte na pár záberoch z bezpečnostných kamier, a potom ho už nikto nevidel.

Po nezvestnom Radoslavovi sa v utorok, 11. apríla, dlhé hodiny pátralo v Malom Raji časti Slovenského Grobu. Práve v tejto lokalite bol naposledy zachytený signál jeho mobilného telefónu.

"Do pátrania je zapojená polícia, Pohotovostný pátrací tím, sú tu aj psovodi a Dobrovoľná civilná ochrana. Používame drony s kamerami, psíčkarov, ďalekohľady a hlavne fyzickú silu," informoval Bruno Hauer z Pohotovostného pátracieho tímu.

Radoslav je bývalý profesionálny futbalista, ktorý sa spája najmä s Interom Bratislava, kde bol aj kapitánom. Hrával za viaceré slovenské kluby a pôsobil aj v rakúskom Kapfenbergere. Aktuálne je trénerom mužstva Slovenský Grob, ktorý hrá piatu ligu. "Naposledy som ho videl v piatok, hrali sme zápas. Odvtedy sme spolu neboli. On odišiel zo zápasu a neviem, čo sa vlastne udialo, lebo sa to stalo v noci. Je to bezproblémový, príjemný chlap," uviedol Jaroslav Minarovič, prezident futbalového klubu Slovenský Grob

48-ročný Radoslav Kunzo je vysoký 185 cm športovej postavy. Má krátke šedivé vlasy. Naposledy mal na sebe tmavé oblečenie a bundu s kapucňou. "Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy