Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragédia v Bratislave: Smetiarske auto zlisovalo muža
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: Smetiarske auto zlisovalo muža

BRATISLAVA / K nešťastiu došlo 7. apríla okolo šiestej hodiny ráno na Hviezdoslavovom námestí. Podľa informácií TV JOJ smetiarske auto zlisovalo muža, ktorý bol v kontajneri. To, ako sa tam dostal a či bol vôbec živý, zisťujú vyšetrovatelia. Na mieste bol reportér Andrej Zavřel.

Smetiari brali jeden kontajner po druhom, keď si zrazu všimli, že niečo nie je v poriadku. Senzor v aute im dal signál, že v hydraulickom lise je niečo, čo tam nepatrí. Vraj počuli aj výkriky. Keď sa prišli pozrieť a skontrolovať, čo sa deje, zbadali tam časť ľudského tela, ktoré sa tam dostalo spolu s odpadkami z kontajnera. To, že bolo v nádobe telo si nikto zo smetiarov nevšimol, mohlo byť zahádzané odpadkami.

Telo muža bolo totálne zdevastované. Podľa informácií TV JOJ nebohý muž mal asi 40 rokov a nemal žiadnu šancu na prežitie. Muža sa podarilo zo smetiarskeho auta vytiahnuť až o niekoľko hodín. Lis museli postupne rozobrať hasiči spolu so zamestnancami. Policajti potom celé miesto opáskovali a na mieste bola aj kriminálka s vyšetrovateľom. Obhliadajúci lekár nariadil pitvu. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I bude v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie informácie sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uviedla polícia na sociálnej sieti. To, ako sa muž dostal do kontajnera, musia zistiť vyšetrovatelia. Pomôcť by im v tom mohli aj bezpečnostné kamery, ktoré sú umiestnené takmer po celom Hviezdoslavovom námestí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy