Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kamión tesne minul ľudí čakajúcich na zastávke, narazil do skladu
Zdielať na

Kamión tesne minul ľudí čakajúcich na zastávke, narazil do skladu

PRESEĽANY / 52-ročný vodič kamiónu demoloval v Preseľanoch všetko, čo mu prišlo do cesty. Najskôr tesne minul ľudí, ktorí stáli na zastávke, potom vrazil do skladu v potravinách a skončil ešte aj v oplotení rodinného domu.

K nehode došlo na rovnom úseku hlavnej cesty v Preseľanoch. Vodič z ničoho nič vyletel na chodník a vrazil do skladu v miestnych potravinách. Zastavil ho až náraz v susednom dome, kde zdemoloval betónové oplotenie.

Podľa polície kamión iba tesne minul ľudí, ktorí práve stáli na zastávke. Obyvatelia vybehli von, aby zistili čo sa deje. Videli, že je všetko zničené a v kamióne zranený vodič. "Hneď sme zavolali hasičov a záchranárov," uviedla Anna, majiteľka potravín.

Vodič sa pri zrážke ťažko zranil, záchranári ho previezli do nemocnice. "Najprv ho preberali, potom prišla záchranka a zobrali ho," opísala situáciu majiteľka domu, do ktorého kamión narazil.

​Kamión bol plne naložený a smeroval do Nitry. Po náraze zostala na mieste spúšť. Šťastím bolo aj to, že v okolí potravín práve nestáli zákazníci. "Pri nehode vznikla predbežná škoda 70 tisíc eur," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre,

Súvisiace články

Najčítanejšie správy