Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pred supermarketom brutálne dobili postihnutého muža
Zdielať na

Pred supermarketom brutálne dobili postihnutého muža

MEDZILABORCE / Hoci už bezvládne ležal na zemi, stále doňho kopali a napokon muža nechali s viacerými zraneniami ležať na studenej zemi. Brutálna bitka sa odohrala pred supermarketom a obeťou bol podľa svedkov muž so zdravotným postihnutím. Nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

K fyzickému útoku došlo pred miestnym supermarketom. Podľa slov svedkov bol obeťou muž so zdravotným znevýhodnením. Stalo sa to vo večerných hodinách. Podľa polície došlo najprv k vzájomným slovným nezhodám dvoch mužov a neskôr sa zapojila aj žena. "Všetci traja spadli na zem, žena sa postavila a opakovane kopla do tváre jedného z mužov. Druhý muž už tohto napadnutého muža opakovane udrel po tvári," povedala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov. 

Na mieste zasahovali mestskí aj štátni policajti. K zranenému mužovi dokonca museli privolať záchranárov. "Posádka zdravotnej služby previezla 24-ročného muža do nemocnice v Humennom so zranením tváre," ozrejmil MUDr. Martin Balko, operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby. 

Agresívnu dvojicu polícia krátko po incidente zadržala. "V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctvo," doplnila Ligdayová.

Voči mužovi aj žene, ktorí útočili, už bolo vznesené obvinenie. "Viac informácií v tomto štádiu vyšetrovania nie je možné poskytnúť," dodala Ligdayová.

Podobné útoky nie sú pre miestnych ničím výnimočným. Väčšinou sa ich dopúšťajú obyvatelia z problémovej štvrte mesta. Dokonca si už trúfli aj na SBS-kára v obchode. "Ja by som sa bála ísť v noci po meste sama, viac policajtov keby chodilo po meste," vyjadrila sa miestna obyvateľka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy