Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obrovská tragédia pri R. Sobote: Otec zrazil svoju 3-ročnú dcéru, zraneniam podľahla
Zdielať na

Obrovská tragédia pri R. Sobote: Otec zrazil svoju 3-ročnú dcéru, zraneniam podľahla

HNÚŠŤA / V okrese Rimavská Sobota prišlo o život iba trojročné dievčatko. Nešťastná udalosť predovšetkým zasiahla rodičov a príbuzných malej Sofinky. Zasahovať preto musel aj tím krízovej intervencie.

Ku obrovskému nešťastiu došlo dnes dopoludnia vo dvore miestneho autoservisu. Mladá rodina tu podľa susedov aj bývala. "Manžel bol vonka na dvore, prišiel dnu a mi vraví, u susedov sa niečo stalo," uviedla suseda. Majiteľa autoservisu a zároveň otca malého dievčatka počul kričať a plakať. "Zranenému dievčatku už ale pomôcť nedokázali. Rodičom túto traumatizujúcu udalosť pomáhali zvládnuť odborníci z intervenčného tímu Modrý anjel," dodala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Informáciu potvrdila aj polícia. "Strašné dačo, mne sa začali normálne ruky triasť, ja som tlakárka. Normálne mi zle prišlo. Aj tuto bola policajtka, tak som videla, že aj tá plakala, utierala si slzy. Lebo to dojme každého," dodala suseda. Podľa neoficiálnych informácií to bol moment a malú škôlkárku malo v areáli firmy zraziť auto. Za volantom údajne sedel práve jej otec. "Nevieme nič, či ono vybehlo, alebo išiel cúvať, alebo dopredu, alebo dozadu. Nevieme nič," dodala suseda. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy