Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pátracia akcia. V noci hľadali nezvestnú matku dvoch detí
Zdielať na

Pátracia akcia. V noci hľadali nezvestnú matku dvoch detí

LEVICE / Polícia, pátracie tímy a dobrovoľníci hľadali do nočných hodín v Leviciach 35-ročnú matku dvoch malých detí. Žena odišla v stredu, 8. marca, poobede a nikomu sa neozývala. Pátranie malo napokon šťastný koniec.

​35-ročná matka dvoch detí odišla z domu krátko po tom, ako sa vrátila z nemocnice. V nemocnici bola žena niekoľko dní hospitalizovaná. Keď rodina zistila, že odišla z bytu a nevrátila sa, mali strach. Nevedeli, kam mohla odísť a po niekoľkých hodinách príbuzní požiadali o pomoc políciu. "Odišla asi po 20 minútach, ako prišla domov. Potom už manželovi nedvíhala," uviedol Bruno Hauer z pohotovostného pátracieho tímu.

Okolo 19. hodiny vyrazili do terénu dobrovoľníci a pátracie tímy. Zhruba 40 ľudí prehľadávalo viaceré lokality v meste aj okrajové časti či lesné porasty. Žena mala so sebou aj mobilný telefón, ten bol ale vypnutý. Žena ho potom na chvíľu zapla a opäť vypla. "Posledná lokalizáciu mobilného telefónu bola v meste Levice," informoval  Hauer. "Vytvorili sme 5 tímov, prešla sa väčšia časť Levíc, zatiaľ bezúspešne," uviedla Veronika Snopková z pohotovostného pátracieho tímu.

Okolie prehľadávali aj pomocou termo kamery. Po asi piatich hodinách hľadanie ukončili, ženu však nenašli. Ráno napokon prišla dobrá správa. Nezvestná matka dvoch malých detí sa rodine ozvala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy