Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Iba 19-ročná dievčina prepadla na ulici muža. Zbila ho, zvalila na zem a potom okradla
Zdielať na

Iba 19-ročná dievčina prepadla na ulici muža. Zbila ho, zvalila na zem a potom okradla

SNINA / Muža zbila tak, že skončil v nemocnici. Na agresorku sa podľa polície zmenila iba 19-ročná Sninčanka. Muža zo susednej obce zbila a okradla. A kým bol v nemocnici, policajti útočníčku vypátrali.

Stalo sa to vo večerných hodinách v Snine. Z policajného vyšetrovania vyplýva, že k incidentu došlo v jednom z pohostinstiev na ulici Komenského. Žena mužovi zo Stakčína navrhla, že mu zabezpečí odvoz domov. Okamžite, ako z krčmy odišli, pýtala od neho peniaze. "Keď to muž odmietol, Sninčanka ho fyzicky napadla. Najskôr ho udrela do tváre, potom ho chytila a zvalila na zem, kde v útoku na muža pokračovala," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 

"Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie i hospitalizáciu v nemocnici," uviedla Ligdayová. Údajnú agresorku policajti vypátrali hneď na druhý deň. Obmedzili jej osobnú slobodu a skončila v cele. A prišlo aj obvinenie. A to zo zločinu lúpeže. Prokurátor navrhol väzobné stíhanie. A sudca sa s tým stotožnil. "Na základe dôvodnej obavy, že by mohla ujsť alebo sa skrývať a tiež z dôvodu, že by mohla pokračovať v trestnej činnosti," povedala Anna Kolářová, hovorkyňa súdov Prešovskom kraji. 

Súd neprijal jej písomný sľub ako náhradu väzby a ani dohľad probačného a mediačného úradníka nad správaním obvinenej. "Ak sa mladej žene vina preukáže, hrozí jej podľa zákona trest odňatia slobody na tri až osem rokov," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy