Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hazardovanie so životom: Dvaja tínedžeri sa vozili na zadnom nárazníku dodávky
Zdielať na

Hazardovanie so životom: Dvaja tínedžeri sa vozili na zadnom nárazníku dodávky

HUNCOVCE / Doteraz boli bezproblémoví, nič nevyviedli a nikdy neboli opití. Takto reagujú rodičia i vedúci rómskej hliadky na dvoch 17-ročných mladíkov z Huncoviec. Tí nemilo prekvapili nielen svojich blízkych. Riskovali a viezli sa na nárazníku dodávky.

Fotografia rozvírila veľkú diskusiu na sociálnych sieťach. Dve osoby stoja na zadnom nárazníku dodávky, záber vznikol v Huncovciach. Vedúci rómskej hliadky videl fotografiu prvýkrát, no hneď vedel, o koho ide. Z osady do obce sa takto nebezpečne chceli previezť miestni 17-roční mladíci. 

Ide o mimoriadne nebezpečnú zábavku, aktéri sú v priamom ohrození života a v prípade nešťastia bude mať problémy aj samotný nevinný vodič, ktorý netuší, že vezie takýto náklad. Stačí málo a tragédia je na svete. V minulosti na to už na inom mieste iné deti doplatili ťažkými zraneniami či dokonca životom. Vešali sa nielen na dodávky, ale aj na kamióny prechádzajúce cez osadu. 

Rodičia oboch mladíkov sú zhrození z toho, ako blízko smrti boli ich synovia. Konanie mladíkov všetkých veľmi prekvapilo, pretože podľa miestnych ide o bezproblémových a slušných tínedžerov, ktorí vôbec nepijú alkohol a doteraz s nimi nebol žiaden problém. Rodičia povedali, že so synmi sa o tom budú rozprávať a veria, že nielen oni, ale už nikto nebude takto riskovať, dodávky do osady chodia totiž často. Prípadom sa už zaoberá polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy