Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záhadné zmiznutie mladej ženy: Polícia pátra po 18-ročnej Terézii
Zdielať na

Záhadné zmiznutie mladej ženy: Polícia pátra po 18-ročnej Terézii

BRATISLAVA / Záchranné zložky pátrajú aj po 18-ročnej Terézii Macalíkovej z Topoľčian. Mladú ženu naposledy videli v Bratislave, a to v okolí Dunaja. Pred tým komunikovala so svojim priateľom. Ak by ste dievča niekde videli kontaktujte políciu na čísle 158.

Terézia bola naposledy na Starom Moste v Bratislave, odkiaľ písala svojmu priateľovi. To bolo pred dvomi dňami, teda v sobotu, 28. januára, okolo pol ôsmej hodiny večer. Dievča tam videli aj okoloidúci ľudia. "Myslím, že sme takúto žienku videli v danom čase. Sedela na vyhliadke na Starom moste smerom k hradu. Všimla som si biele čižmy, zvyšné oblečenie si presne nepamätám," napísala žena na sociálnej sieti.

Priateľ mal prísť za ňou, Terézia tam už ale nebola. Ešte pred tým zavolal policajtov. Na mieste bol už len jej kabát, v ktorom bola peňaženka a telefón. Privolaní boli aj hasiči a rodina uverejnila informácie so žiadosťou o pomoc aj na sociálnych sieťach. Pri pátraní pomáhali aj dobrovoľné pátracie tímy. Prehľadávali rôzne miesta, prečesali brehy rieky a privolaná bola aj poriečna polícia. Pátranie ukončili v nočných hodinách. "Zasahujúci hasiči vykonali prieskum vodnej hladiny oboch brehov rieky Dunaj aj prostredníctvom dvoch záchranných plavidiel, no hľadanú osobu sa nájsť nepodarilo," informoval Štefan Koči, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Terézia je vysoká približne 160 cm a má štíhlu postavu. Spoznať ju môžete podľa dlhých ryšavých kučeravých vlasov pod ramená, modrozelených očí a výrazných pieh. Naposledy mala oblečené čierne tepláky a čiernu mikinu. Obuté mala biele snehule s kožušinou. V prípade, že by ste nezvestnú Kristínu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu alebo Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy