Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pátranie po 13-ročnej Krisztine sa skončilo. Dievča bolo prevezené na Kramáre
Zdielať na

Pátranie po 13-ročnej Krisztine sa skončilo. Dievča bolo prevezené na Kramáre

BRATISLAVA / Viac ako 100-vka policajtov z Bratislavy a okolia bola od rána v pozore! Pátrali po 13-ročnej nezvestnej dievčine, ktorá v noci a v zime odišla z domu. Krisztinu našťastie po niekoľkých hodinách vypátrali. Zranená skončila v nemocnici.

 Už ju párkrát našli vo vinohradoch. Má sklony k sebapoškodzovaniu. Dievča odišlo z domu v bratislavskej Rači. So sebou si nezobrala žiadna osobné veci, ani telefón. Na sebe mala len bundu a nohavice. Keď rodičia zistili ráno zistili, že nie je vo svojej izbe ihneď zalarmovali policajtov. Tí sa pustili ihneď do pátrania.

Na pomoc prišli aj dobrovoľné pátracie tímy či psovodi. Pomocou dronov prehľadávali okolie viníc. Zavolaní boli aj kadeti z policajnej akadémie. 40-tku študentov priviezol autobus. Pred poludním prišla dobrá správa. Krisztínu našli v nákupnom centre na Nivách. Kristína prišla so zranenými rukami do lekárne kúpiť si obväz. Ruky mala zakrvavené a zamestnankyni to bolo podozrivé a preto zalarmovala policajtov. Tí prišli aj so záchranármi. Ošetrili jej ruky a previezli ju rovno do nemocnice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy