Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Auto mladej vodičky skončilo prevrátené v priekope. Dôvodom bol pravdepodobne mikrospánok
Zdielať na

Auto mladej vodičky skončilo prevrátené v priekope. Dôvodom bol pravdepodobne mikrospánok

LOVČICA / TRUBÍN (OKR. ŽIAR NAD HRONOM) - Na hlavnom ťahu pri obci Lovčica-Trubín havarovala 26-ročná lekárka, ktorá sa vracala domov na východné Slovensko. Auto zišlo z cesty, zničilo oplotenie a po náraze do odvodňovacieho kanála sa prevrátilo. Mladá žena za volantom podľa polície zaspala.

Na ceste sa nenašli žiadne stopy po brzdení

Auto prešlo plynule z cesty, dostalo sa za zvodidlá a zdemolovalo oplotenie. Jazda skončila nárazom do betónového kanála. V prevrátenom aute zostala uväznená mladá žena, lekárka, ktorá sa na víkend vracala domov na východné Slovensko. "Osoba bola vyslobodená o odovzdaná do opatery záchranárom," uviedol Adrián Mališ z HaZZ Žiar nad Hronom. Mladá žena potrebovala prevoz do nemocnice. "Utrpela stredne ťažké zranenia," vysvetlila hovorkyňa OS ZZS, Alena Krčová.

Vodičku za volantom premohla únava. Mladá vodička mala podľa zasahujúcich záchranárov obrovské šťastie, že železné rúry na oplotení neprepichli interiér vozidla. Cestu blokovala záchranárska technika, tvorili sa kolóny a vodiči museli prechádzať týmto úsekom opatrne. "Dychová skúška bola negatívna, nehoda je v štádiu objasňovania," uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici, Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy