Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragédia v Handlovej: Žena údajne bodla svojho muža priamo do srdca
Zdielať na

Tragédia v Handlovej: Žena údajne bodla svojho muža priamo do srdca

HANDLOVÁ / Takmer celú noc strávili policajti pri zaisťovaní stôp v dome na okraji Handlovej. Podľa doterajších zistení TV JOJ tam 34-ročná žena mala bodnúť priamo do srdca svojho 38-ročného muža. Ten bol na mieste mŕtvy. Nedokázali mu pomôcť ani privolaní záchranári.

Dráma sa odohrala v dome na okraji Handlovej krátko po desiatej večer. Podľa doterajších informácií TV JOJ mala 34-ročná žena svojho muža zobudiť a zavolať ho, aby si išiel vypiť. On to mal odmietnuť a chcel z domu odísť. V tom ho mala bodnúť priamo do srdca. Muž bol na mieste mŕtvy. V čase spáchania skutku mala byť žena pod vplyvom alkoholu.  V dome sa v tom čase nachádzali aj jej dve deti a stará mama. Po čine mala zobudiť svojho 12-ročného syna. Ten údajne nebohého prikrýval tričkom. "Ja som rád, že aspoň tým deťom neublížila. Je to tragédia. Ona nebola zlá. Keď si vypila, to bolo neskutočné, máme spolu dve deti. Ona bola v pohode, ale keď si vypila, tak koniec," vyjadril sa bývalý manžel ženy.

Policajti podozrivú okamžite zatkli. Momentálne je v policajnej cele a čakajú kým vytriezvie. Potom ju vypočujú. Ľudia, ktorí rodinu poznali sa zo smrti 38-ročného muža nedokážu spamätať. "Bol to neskutočne dobrý človek. Staral sa jej o deti, aj keď to neboli jeho," opísal sused. Policajti zaisťovali na mieste stopy celú noc. Čo presne sa stalo by malo byť známe v najbližších hodinách. "Aktuálne prebiehajú v meste Handlová procesné úkony za účelom zistenia, čo sa vlastne stalo. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," uviedla trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy