Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V meste robil rozruch, povyzliekal sa a čakal na políciu
Zdielať na

V meste robil rozruch, povyzliekal sa a čakal na políciu

HUMENNÉ / Vrieskal, ľudia pred ním utekali, jedného človeka dokonca napadol. Tak opisuje správanie výtržníka muž, ktorý sa rozhodol zakročiť. Myslel pritom na zbytočnú novoročnú tragédiu v Michalovciach, pri ktorej rukou vraha prišla o život zdravotná sestra. Renému odvahu dodalo to, že mal pri sebe psa. Výtržník skrotol a čakal, kým si ho za mreže odvedú policajti.

Stalo sa to v týchto miestach ráno okolo šiestej hodine na jednom z humenských sídlisk. Podľa slov muža, ktorý sa rozhodol zakročiť, staršie ženy pred agresorom utekali. René bol v tom čase na prechádzke so psom a správanie muža natočil. Videl aj jeho agresívne prejavy smerom k inému mužovi. A práve to ho zalarmovalo. V pamäti má novoročnú tragédiu z Michaloviec. Vraví, že zakročil preto, aby nedošlo k nešťastiu.

"Práveže signál a podnet, že je to niečo podobné, čo sa stalo v Michalovciach. Bol tam krik. Babky išli preč, niektoré sa báli. Samozrejme ja som mal veľkú výhodu, že som mal psa, čo je cvičený na obranu," vyjadril sa Humenčan René. Muž okamžite zalarmoval políciu. Kým prišla hliadka, výtržník sa povyzliekal. Chcel tým demonštrovať, že pri sebe nemá ani nôž, ani inú zbraň. "Skôr použil nejaké omamné látky," povedal René. Policajná hliadka muža odviezla na oddelenie. Udalosť zatiaľ prešetrujú ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, no viac informácií zatiaľ poskytnúť nemôžu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy