Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž sa vyhrážal synovi, že mu odreže hlavu. Skrýval sa za traktorom
Zdielať na

Muž sa vyhrážal synovi, že mu odreže hlavu. Skrýval sa za traktorom

SNINA / Otec sa skryl za traktorom na dvore a v tme čakal na syna. Keď ho zbadal, vyskočil odtiaľ, začal ho biť a kričal, že mu odreže hlavu. Zabitím sa vyhrážal aj manželke. 61-ročný muž skončil v policajnej cele, je obvinený z dvoch trestných činov.

So sklopeným zrakom a slovami, že nič nespravil – takto prichádzal 61-ročný muž pred sudcu. Podľa obvinenia však ani zďaleka nie je neviniatko. Práve naopak. Manželke vulgárne nadával a vyhrážal sa jej, že ju zabije. "To nie je pravda, ja som nič nespravil," povedal obvinený. 

Polícia ho z domu vykázala a dokonca mal zákaz priblížiť sa k nemu, či vstúpiť na pozemok. Napriek tomu sa tam podvečer vrátil a ukryl sa za traktor na dvore. Keď prišiel syn domov, vyskočil naňho z tmy, zvalil ho na zem a začal biť. "Po celý čas na syna vulgárne nadával a vyhrážal sa mu, že mu odreže hlavu. Synovi sa podarilo utiecť," doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 

Muž (61) je obvinený z dvoch trestných činov - marenie výkonu úradného rozhodnutia spáchaného v súbehu s trestným činom a z nebezpečného vyhrážania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy