Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Polícia pátra po sadistickom vrahovi, ktorý zabil slovenského bezdomovca. Mal si ísť hľadať prácu do Prahy
Zdielať na

Polícia pátra po sadistickom vrahovi, ktorý zabil slovenského bezdomovca. Mal si ísť hľadať prácu do Prahy

PLZEŇ / Polícia stále pátra po vrahovi a medzi bezdomovcami sa šíri strach. V mrazoch sa s Jerzym a Honzou, kamarátmi obete, stretol reportér Martin Krpáč.

Stretli sa v vstupnej hale stanice, ktorá je teraz ich domovom a bol aj pre 33-ročného Vláďu zo Slovenska. Medzi svojimi mal prezývku Čobol. "Bol to dobrý chlap. My sme spolu chodili do parku, tam sme si dali pivo, bral aj nejaké drogy. Ani raz za 3 mesiace sa nestalo, že by bol opitý. Asi tak mesiac dozadu zmizol," povedal jeho kamarát Jerzy. 

Vláďu niekto sadisticky zavraždil, odrezal hlavu, genitálie, podrezal hrdlo a brucho, kde mu vyryl nejaké písmená. Polícia hľadá vraha a vypočúvali aj jeho kamarátov. "Podrezali mu hrdlo, hodili do vody. Boli tu už aj policajti, vraveli o tom," dodal Jerzy. 

Honza ukázal odfotené doklady, mali spolu ísť hľadať prácu do Prahy, no k tomu už nedošlo. Len vďaka občianskemu preukazu ho kriminalisti identifikovali, mal ho v taške. Polícia stále nemá výsledky pitvy a bližšie informácie nechce zverejniť. V Plzni zomreli za podozrivých okolností ďalší dvaja bezdomovci, polícia ale prípady nespája ani nerieši ako vraždy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy