Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Brutálna a hororová vražda v Plzni: V rieke našli zohavené telo Slováka bez hlavy
Zdielať na

Brutálna a hororová vražda v Plzni: V rieke našli zohavené telo Slováka bez hlavy

PLZEŇ / Brutálnu sadistickú vraždu vyšetrujú českí policajti. Obeťou má byť 33-ročný Slovák. Jeho zohavené telo bez hlavy vyplavila rieka Berounka.

Trup tela plával na hladine rieky, svedkovia zavolali záchranné zložky. Privolaní policajti sa zhodli, že tak brutálnu sadistickú vraždu si nepamätajú. "Kriminalisti na prípade veľmi intenzívne pracujú," povedala policajná hovorkyňa Dagmar Brožová. Okamžite začalo pátranie na Berounce, potápači prehľadávali dno rieky. Kriminalisti v člnoch zbierali dôležité stopy, povolaný bol služobný pes. Hlavu sa im nepodarilo nájsť.

Obeť identifikovali podľa občianskeho preukazu, ktorý mal Vladimír, ktorému ľudia nepovedali inak ako Čobol, pri sebe. "Kriminalisti nariadili súdnu pitvu muža, ktorá prebehla minulý týždeň," dodáva Dagmar Brožová. 

Podľa informácií TV JOJ Slováka vrah zohavil po celom tele. Odrezal mu hlavu, genitálie, sadisticky ho mučil bodnoreznými ranami do chrbta a zadnej časti tela. Vyšetrovanie je len na začiatku, podrobnejšie informácie polícia zatiaľ nechce poskytovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy