Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vyšetrovanie rodinnej tragédie v Michalovciach pokračuje. O život mali prísť inak, ako sa doteraz predpokladalo
Zdielať na

Vyšetrovanie rodinnej tragédie v Michalovciach pokračuje. O život mali prísť inak, ako sa doteraz predpokladalo

MICHALOVCE / Ohľadne príčiny a času smrti štvorčlennej rodiny v Michalovciach sa objavujú nové, zásadné informácie. 53-ročný Stanislav svoju manželku Eriku a deti Zuzanu a Martina podľa informácii TV JOJ nezastrelil. O život ich pripravil úplne inak ako sa doteraz predpokladalo. Odborníci hovoria o mimoriadne zvláštnych okolnostiach.

Priebeh vraždy má mnoho otáznikov. Susedia naposledy muža videli na parkovisku v utorok, 17. januára, v doobedňajších hodinách. "Všimol som si, že stojí na parkovisku v priestoroch, kde majú balkón," vyjadril sa sused. 

V tom čase bola už jeho najbližšia rodina mŕtva. Podľa zdroja z vyšetrovania ich chlap nezastrelil, pretože na tele nemali žiadne vonkajšie zranenia. Čaká sa na expertízu, či išlo o smrť udusením alebo otravu. "V rámci vyšetrovania nebolo doposiaľ preukázané, akým spôsobom predmetný obzvlášť závažný zločin spáchaný," povedala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

"Chcel to urobiť tak, aby v nich nevyvolal pocit strachu a obáv. To je na tom celom ešte oveľa desivejšie," vyjadril sa psychológ Marek Madro. Erika, Zuzana a Martin nezomreli spoločne v rovnakom čase. Podľa zdroja TV JOJ došlo k vražde ešte cez víkend. Stanislav ich okamžite vymazal aj z virtuálneho sveta. "V pondelok a utorok žiaci neprišli do školy. Naši učitelia sa snažili kontaktovať ich priamo a kontaktovať aj ich rodičov," informuje riaditeľ základnej školy Martin Nebesník. 

Vrah zostal v byte s mŕtvymi telami svojej manželky a dvoch detí. Podľa informácií TV JOJ napísal aj niekoľko listov na rozlúčku. Po dvoch dňoch sa zastrelil vlastnou zbraňou. "Vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu vraždy je v počiatočnom štádiu a intenzívne prebieha," dodala Jana Mésarová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy