Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
"Dokopem ťa a opľujem ťa ty kok**." Bohuslav, ktorý terorizuje záchranárov sa vyhrážal aj novinárovi TV JOJ
Zdielať na

"Dokopem ťa a opľujem ťa ty kok**." Bohuslav, ktorý terorizuje záchranárov sa vyhrážal aj novinárovi TV JOJ

BRATISLAVA / Tisícky nezmyselných hovorov, vyhrážok a nadávok. Prípad okolo muža, ktorý denne terorizuje operátorov tiesňových liniek, stále pokračuje. O kauze už vie aj policajný prezident, ktorý dá všetko preveriť. Napriek tomu telefónne šialenstvo pokračuje. Svoje si vypočul aj reportér Krimi Andrej Zavřel, ktorý sa tejto téme venuje od začiatku.

Štábu TV JOJ sa podarilo spojiť sa s Bohuslavom, ktorý napríklad takto terorizuje operátorov tiesňovej linky. "Máte nejaký zdravotný problém, potrebujete pomôcť?" "Ty p**a." "Ja nechápem, o čo vám ide." "O baraní k***t ty p**a v******á." Niekoľkokrát bol štáb TV JOJ za ním osobne v garáži, kde býva, aby získal jeho stanovisko. Von nevyšiel, no nakoniec im zavolal späť. Na otázku prečo volal v decembri na tiesňovú linku viac ako tisíckrát neodpovedal a išiel si v uvodzovkách tu svoju pesničku: "Hovorím, že v pondelok. Ty nerozumieš, ty z*****ý s**č. Vám sa prispôsobovať. Ak by som vedel, že si novinár, vyjdem von a minimálne ťa opľujem."

V rozhovore okrem nadávok tvrdil, že im vyvoláva preto, lebo mu záchranári ubližujú, o čom má mať aj dokumenty. "Hodím ti to do ksichtu a medzitým ťa dokopem. Áno, vyhrážam sa a čo? Cez telefón ty k*****o, ty chudák. Máš pocit ohrozenia? Áno? Nepoznám tvoje meno a kde bývaš, ty chudáčik," povedal Bohuslav. Po odvysielaní reportáže sa zatiaľ veľa toho nezmenilo. Desiatky hovorov opäť končili na operačnom stredisku. O prípade štáb TV JOJ informoval aj policajného prezidenta. Ten prisľúbil, že vec dá preveriť.

"Budem kontaktovať krajského riaditeľa v tejto veci, v akom to je štádiu, či vo veci už náhodou nezačali trestné stíhanie. Takéto konanie nebudeme akceptovať, pretože blokuje 158-mičku, ktorá je tu naozaj pre iné veci," informoval policajný prezident Štefan Hamran. Hovorov bolo v poslednom roku od Bohuslava viac ako tritisíc. Kritický bol december. "Zastrelím celú tvoju rodinu. Pozabíjam všetkých. Ty primitívny k***t. Ty debil," nadával Bohuslav na linke 158. "Vnímam to veľmi negatívne a určite sa s tým vysporiadame. Uvidíme v akom to je štádiu a nevylučujeme ani trestné stíhanie. Zdá sa mi to byť naozaj absurdné, aby niekto takýmto spôsobom obťažoval svojich spoluobčanov a vyhrážal sa im," doplnil Hamran.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy