Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Psičkárku bezdôvodne udrel počas prechádzky neznámy mladík
Zdielať na

Psičkárku bezdôvodne udrel počas prechádzky neznámy mladík

PREŠOV / Obyvateľku jedného z prešovských sídlisk napadol pri venčení psíka neznámy mladík. Päsťou jej vrazil pod oko. Agresívny útok si nevie vysvetliť. Mladíka, ktorý ju napadol, vôbec nepozná.

​Ženu napadli, keď bola na prechádzke so psíkom. Len pár metrov od bytovky, v ktorej býva. "Ja ani neviem, prečo sa to stalo," uviedla napadnutá Jana. K fyzickému útoku došlo neskoro večer, medzi panelákmi na jednom z prešovských sídlisk. Pani Janka išla na krátku prechádzku, vyvenčiť jej domáceho miláčika. Cestou si všimla na lavičke partiu mladých mužov. Chcela sa im vyhnúť, a tak sa vybrala iným smerom. "Ja som išla dookola, aby som sa im vyhla, oni sa rozišli a išli týmto smerom," povedala Jana. Keď sa vracala domov, zistila, že partia mladíkov ide priamo oproti nej. Vôbec sa ale spolu nebavili. O to viac ju prekvapilo, že jeden z mladíkov prišiel k nej a päsťou ju udrel do tváre.

Nikoho z nich pritom nepozná a ani v ten večer pri miestnom ihrisku medzi nimi nedošlo k žiadnemu konfliktu. Motív útoku si preto nevie vysvetliť. "Možno je to nejaká výzva tých mladých, že chcú zapadnúť do partie a to bola možno tá úloha, že choď a napadni ju," dodala napadnutá žena. "Mestská polícia takýto skutok nahlásený nemala. V každom prípade, ak je niekto svedkom takejto udalosti, nech nahlási skutok na mestskú políciu alebo na Policajný zbor," povedal náčelník Mestskej polície Prešov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy