Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragédia v Bratislave: Muž stratil rovnováhu a spadol priamo pod kolesá autobusu
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: Muž stratil rovnováhu a spadol priamo pod kolesá autobusu

BRATISLAVA / V bratislavskej Dúbravke prišiel o život starší muž. Priamo na zastávke vošiel do cesty odchádzajúcemu autobusu. Starší muž ma stratiť rovnováhu a spadol priamo pod kolesá rozbiehajúceho sa autobusu.

Podľa informácií TV JOJ išlo o 78-ročného dôchodcu. K tragickej zrážke malo dôjsť približne okolo 16. hodiny popoludní. Stalo sa to priamo na zastávke Pri Kríži. Autobus vyložil a naložil cestujúcich, zatvoril dvere a chystal sa odísť. V tej chvíli starší pán stratil rovnováhu a spadol priamo pod kolesá autobusu. 

"Autobus linky 83 odbáčal do jazdného pruhu pričom v rovnakom čase vozidlo v priestore zastávky obchádzal z bočnej strany chodec, ktorého správanie nenasvedčovalo, že by mal v úmysle nastúpiť. Krátko na to stratil rovnováhu následkom čoho nebolo možné zrážke zabrániť," povedal hovorca Dopravného podniku Bratislava Maritn Chlebovec.

Podľa informácií TV JOJ mal zranený muž zostať zakliesnený pod autobusom. Svedkovia zrážky ho mali vytiahnuť a začali ho oživovať. "Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci a o súčinnosť sme požiadali políciu. Posádka záchrannej zdravotnej služby na mieste zistila, že zranený 78-ročný muž bol autobusom odvlečený, v dôsledku čoho utrpel zranenia nezlúčitelné so životom," dodal Martin Balko z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy