Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nezvládol rozchod: Expriateľku napadol a vyhrážal sa jej smrťou
Zdielať na

Nezvládol rozchod: Expriateľku napadol a vyhrážal sa jej smrťou

ČACHTICE / Neuniesol rozchod s priateľkou a jeho agresívne konanie ho dostalo až za mreže. Reč je o 26-ročnom Stanislavovi z okresu Nové Mesto nad Váhom, ktorý mal surovo napadnúť svoju bývalú družku za bieleho dňa priamo na ulici. Počas toho, ako ju škrtil, mal kričať, že ju zabije.

Povedala si dosť. 26-ročný Stanislav skončil v putách po tom, ako jeho bývala priateľka na neho zavolala políciu. Stalo sa to v obci Čachtice, kde sa žena prechádzala s ich spoločným synom. Bývalý druh jej začal priamo na ulici vulgárne nadávať, no nezostalo len pri tom. "Podľa doterajších zistení mal muž ženu počas kočíkovania aj fyzicky napadnúť, kopnúť ju pod koleno a odstrkovať od kočíka, vyhrážať sa jej zabitím a dokonca ju začal škrtiť,"  informovala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová. Ktovie, ako by útočníkovo besnenie skončilo, ak by obďaleč neprechádzal iný muž.

"Vystrašená žena začala kričať o pomoc a útočník následne z miesta ušiel. Žene mal jej bývalý druh spôsobiť poranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie na pohotovosti," uviedla Elena Antalová. Podľa informácií štábu TV JOJ nemalo ísť o Stanislavov prvý takýto útok na svoju priateľku. Policajti ho zadržali a posadili do cely. "26-ročného muža z okresu Nové mesto nad Váhom sme obvinili z prečinu nebezpečné vyhrážanie," doplnila Antalová. Stanislav je už momentálne za múrmi Ilavskej väznice, kam ho eskortovali z Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom.

„Rozhodnutím sudcu pre prípravné konanie bol obvinený vzatý do väzby z dôvodov takzvanej preventívnej väzby,“ povedal hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. Mužovi hrozí v prípade dokázania viny až trojročný trest odňatia slobody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy