Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Opitá vodička spôsobila haváriu. Po nej odišla domov
Zdielať na
Krimi

Opitá vodička spôsobila haváriu. Po nej odišla domov

Archívna reportáž

LUDANICE (OKR. TOPOĽČANY) / Vodička spôsobila dopravnú nehodu a z miesta ušla. Keď ju policajti vypátrali, nafúkala viac ako dve promile alkoholu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Dopravní policajti z Topoľčian zasahovali v stredu, 16. novembra, v podvečerných hodinách pri dopravnej nehode v obci Ludanice. "45-ročná vodička vozidla Renaultu Thalia jazdila po ceste III/1700, pričom sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke a narazila do vozidla Škoda Rapid, ktoré v tom čase odbočovalo." informovala krajská polícia na sociálnej sieti.

Vodička po nehode nezostala na mieste, ale v jazde pokračovala ďalej. S rozbitým autom šoférovala až domov, kde vozidlo zaparkovala vo dvore.

Krátko po nehode vodičku policajti vypátrali a podrobili dychovej skúške. Tá mala pozitívny výsledok. "Nafúkala 1,00 mg/l alkoholu, čo predstavuje 2,08 promile," ozrejmila krajská polícia.

Vytriezvieť tak vodička musela v policajnej cele. "V danej veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uzavrela polícia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy