Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Agresívny muž vykopol dvere a vtrhol do bytu. Tam bola matka s deťmi, ktorým sa vyhrážal
Zdielať na

Agresívny muž vykopol dvere a vtrhol do bytu. Tam bola matka s deťmi, ktorým sa vyhrážal

VRANOV NAD TOPĽOU / Mladý Vranovčan vykopol vchodové dvere na jednom z bytov a mame s piatimi deťmi sa vyhrážal zabitím. Bol vulgárny a agresívny. Vykrikoval na celú bytovku, že žene aj jej deťom doláme ruky a nohy.

Rodina sa už pomaly chystala ísť spať, keď sa z chodby ozval silný rachot. Vchodové dvere sa rozleteli dokorán. To 24ročný Vranovčan ich vykopol a s krikom hneď vošiel do vnútra. "Že nás zabije, že ruky, nohy deťom poláme. Ja som potom hneď volala policajtov," uviedla poškodená.

Agresívny mladík skončil na policajnom oddelení. Policajti ho obvinili z trestného činu porušovania domovej slobody. "Polícia mladého muža podrobila dychovej skúške, jej výsledok bol 3,5 promile," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Dôvodom jeho konania malo byť to, že deti pani Radoslavy ho mali oliať vodou. Rodina má zatiaľ ako vchodové dvere provizórne osadené len interiérové. Tie im doniesol samotný vinník po tom, čo vytriezvel a prepustili ho z policajnej cely. "Ja musím zohnať nejaké iné dvere lebo tamtie už ani neopravím," vyjadrila sa poškodená.

Obyvatelia tejto bytovky prišli aj o vchodové dvere. Tie nemajú už niekoľko týždňov. O páchateľovi, ktorý to spôsobil, nikto nič nevie. "Len tam viseli, tak sme ich s dcérou dali do pivnice a dvere zmizli," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy