Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešťastná udalosť na poli. Ležiacu osobu zachytil kombajn
Zdielať na

Nešťastná udalosť na poli. Ležiacu osobu zachytil kombajn

BRATISLAVA / V nedeľu, 6. novembra, v čase okolo 12. hodiny policajti obdržali na linke 158 oznam o zachytení ležiacej osoby kombajnom na poli pri Kopčianskej ulici smer Rakúsko.

Stalo sa to pri Kopčianskej ulici v bratislavskej Petržalke, blízko rakúskych hraníc. V záhradkárskej oblasti na poli práve poľnohospodári žali kukuricu. V tom niekoľko tonový kolos s ostrými čepeľami na žacej lište nabral osobu. Podľa informácií TV JOJ mal vo vysokej kukurici ležať muž, toho si kombajnista, ktorý tu práve kosil, nemal šancu všimnúť.

O tom, čo sa stalo povedal polícii predseda podielnického družstva. Neurobil tak formou tiesňovej linky 158, ale priamo na jednom z policajných oddelení. Krátko na to už na miesto prišli policajti aj záchranári. K miestu tragédie neviedla žiadna cesta a prístup bol sťažený. Priblížiť sa tam dalo iba popri železničnej trati. "Žiaľ vyslaní záchranári už mužovi pomôcť nedokázali, svojim zraneniam podľahol na mieste," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Na miesto následne prišiel obhliadajúci lekár. Mŕtvy muž bol občanom Slovenskej republiky a podľa informácii TV JOJ mal mať pri sebe občiansky preukaz, a pochádzať mal trenčianského kraja. Nie je ale vylúčené, že preukaz nepatril jemu. No to ukáže až policajné vyšetrovanie. "V súvislosti s touto udalosťou policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonávajú potrebné úkony. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," oznámila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Silvia Šimková. Kombajnistovi dali policajti na mieste aj fúkať a dychová skúška u neho alkohol vylúčila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy