Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia pri Malackách: Nákladný vlak zrazil 70-ročného muža
Zdielať na

Tragédia pri Malackách: Nákladný vlak zrazil 70-ročného muža

MALACKY / Na Záhorí nákladný vlak zrazil dôchodcu. K tragickej udalosti došlo medzi Malackami a Zohorom. 70-ročný muž zraneniam na mieste podľahol. Dôchodca sa rozhodol ukončiť svoj život dobrovoľne.

Dôchodca sa rozhodol ukončiť svoj život v nedeľu, 6. novembra, krátko po pol jedenástej doobeda. K tragédii došlo iba pár metrov od autobusovej zastávky Plavecký Štvrtok-Vampil. Na koľajisko senior prišiel lesnou cestou. 70-ročný muž si podľa  informácií TV JOJ položil hlavu na koľaje a počkal na prichádzajúci vlak. Lokomotíva nákladnej súpravy vlaku bola od tela vzdialená iba pár desiatok metrov. Je tak dosť pravdepodobné, že rušňovodič samovraha pred zrážkou zaregistroval a použil rýchlobrzdu. "Rušňovodič zrážke nedokázal zabrániť," uviedla hovorkyňa KR PZ v Bratislave, Silvia Šimková.

70-ročný muž utrpel devastačné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Vlak mužovi amputoval hlavu. V jej blízkosti sa nachádzalo i torzo tela. Nehoda na Záhorí ovplyvnila jazdu viacerých vlakov. Čo muža viedlo k zúfalému činu je otázne. Okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy