Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Díler predával pervitín z pohodlia kresla priamo na ulici
Zdielať na

VIDEO: Díler predával pervitín z pohodlia kresla priamo na ulici

BRNO / Veľmi neobvyklú kanceláriu mal pre predaj pervitínu brnenský drogový díler. Predával drogu na verejnosti sediac pohodlne v kresle rovno na ulici.

Takú dávku drzosti toxikologický tím v Brne snáď ešte nezažil. Pátral po drogovom dílerovi na rôznych miestach, uliciach, kde ho ľudia zahliadli. Nakoniec zostali ako obarení. Drogového dílera našli, ako sedí v pohodlnom kresle, ku ktorému prichádzajú ľudia pre drogu, s ukrývaním si hlavu neláme. "Díler si na vonkajšom posedení zriadil mobilnú kanceláriu. Jeho zákazníci čakali opodiaľ, kým na nich príde rada," informuje David Chaloupka, hovorca Českej polície. 

Díler predával pervitín, napríklad, aj v areáli úrazovej nemocnice. Klienti prichádzajú, stoja v rade, keď na nich príde rad, kúpia si drogu, alebo si ju nechajú aplikovať, zaplatia a potom odchádzajú. Lenže netušia, že ich celý čas natáčajú kriminalisti, ktorí tým získavajú dostatok dôkazov, aby muža vo chvíli, keď bude chcieť odísť, mohli zatknúť.

"Po predaji chcel z miesta odísť na kolobežke, kriminalisti ale mali už dostatok dôkazov a muža zatkli. Pri následnej domovej prehliadke zaistili ďalšie drogy," hovorí Chaloupka. Díler drog je už vo väzbe. V prípade odsúdenia mu hrozí až päť rokov väzenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy