Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Na agresívneho muža zavolali policajtov, tí ale dostali tiež
Zdielať na

Na agresívneho muža zavolali policajtov, tí ale dostali tiež

VYŠNÝ HRUŠOV / S opitými zákazníkmi si majiteľ pohostinstva už nevedel rady, a tak privolal policajnú hliadku. No ani tá nevzbudila rešpekt a situácia sa ešte viac vyhrotila. Jeden zo zákazníkov mal policajta udrieť päsťou do tváre.

Incident sa odohral pred dverami pohostinstva vo Vyšnom Hrušove. Kvôli agresívnym zákazníkom museli privolať policajnú hliadku. Ich príchodom sa ale situácia neupokojila, práve naopak. Jeden z mužov mal podľa miestnych udrieť policajta päsťou do tváre. "Akože čo som počul, tak ho napadol, dotykovo," vyjadril sa zákazník v pohostinstve.

Majiteľ pohostinstva mimo záznam upresnil, že išlo o dvoch bratov, ktorí chceli večer pokračovať v popíjaní a nepáčilo sa im, že krčmu zatvoril. Následne búchať do dverí a dobíjať sa dovnútra. Majiteľovi nebolo všetko jedno. Útok na verejného činiteľa sa má podľa informácií TV JOJ týkať policajta z tohto oddelenia v Koškovciach. "Polícia vedie trestné stíhanie pre trestný čin útoku na verejného činiteľa," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Prešov Jana Ligdayová.

Dôvod ich nevhodného správania pravdepodobne súvisel s alkoholom. "On nie je zlý chlapec, len keď si vypije, tak potom je trochu agresívnejší," povedal zákazník v pohostinstve. Polícia vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nateraz žiadne ďalšie informácie zverejniť nechce. Muža, ktorý je podozrivý zo spáchania tohto skutku sme hľadali na jeho adrese, no nepodarilo sa nám ho zastihnúť. "Toto, čo sa tu stalo, tak by sa nemalo stávať," dodal zákazník. Bližšie informácie ale polícia momentálne poskytnúť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy