Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická zrážka s nákladným autom: Mladého šoféra stál náraz život
Zdielať na

Tragická zrážka s nákladným autom: Mladého šoféra stál náraz život

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Pri Považskej Bystrici sa stala tragická dopravná nehoda. Za Považským Podhradím sa zrazilo nákladne auto s osobným. Mladý šofér, ktorý sedel za volantom oktávie náraz do tatrovky neprežil.

Bol to vraj len zlomok sekundy, keď sa im v ich jazdnom pruhu objavila oktávia. Podľa šoféra tatrovky mladý vodič z ničoho nič strhol volant a prešiel do protismeru. "Bol to moment a bol pred autom," povedal spolujazdec z nákladného auta. 

Skúsený šofér nákladného auta sa podľa slov jeho kolegu ešte snažil zrážke vyhnúť. Aj on strhol volant, skončil v priekope. "Ešte dobre, že nie je hlbšia tá priekopa, lebo by sme sa prevrátili," uviedol spolujazdec. Chlapi vyskočili z kabíny bežali ku posádke oktávie, na pomoc. Mladého šoféra, však pritlačili plechy zdemolovaného auta. Nedokázali ho dostať von.

"Vo vozidle sa nachádzala zranená osoba ktorá bola zakliesnená vyslobodili sme ju pomocou hydraulických náradí," uviedol Ondrej Gajdoš, HaZZ Považská Bystrica. Mladému šoférovi už nedokázali pomôcť ani záchranári. Zranil sa aj spolujazdec z oktávie. "Taký starší pán neviem či to bol jeho otec, jeho záchranka zobrala vyšiel z auta po svojich," povedal spolujazdec. Pre vážnu dopravnú nehodu museli policajti jeden jazdný pruh úplne uzavrieť a usmerňovali dopravu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy