Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otec Dědečkovej obete: Keď sa manželka dozvedela, že ho pustili, odpadla
Zdielať na

Otec Dědečkovej obete: Keď sa manželka dozvedela, že ho pustili, odpadla

Zdroj: TASR

BRATISLAVA / Otec jednej z obetí Dušana Dědečka sa na sociálnej sieti ostro vyjadril k rozhodnutiu sudcu prepustiť šoféra na slobodu. Podľa jeho slov mama zosnulej Natálie po počutí tejto informácie odpadla.

"Keď sa to dozvedela manželka, mamka Natálky, odpadla a nemohli sme ju prebrať," uviedol Pavol Hamrák v komentári na Facebooku. Vyjadril svoje znechutenie nad verdiktom súdu. "Nech sa pán sudca príde pozrieť manželke do očí (každej matke zavraždených detí) a nech im povie, že ten vrah je ctihodný občan Bratislavy," dodal.

Facebook

Dušan Dědeček, už bývalý generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska, zabil piatich mladých ľudí na zastávke MHD Zochova. V nedeľu, 1. októbra, v obrovskej rýchlosti a v šmyku preletel davom ľudí čakajúcich na autobus. Išlo prevažne o študentov, ktorí sa po príchode vlaku chceli dostať na vysokoškolský internát do Mlynskej doliny.

Štyri osoby zahynuli priamo na mieste, piata skonala na druhý deň v nemocnici. Športový funkcionár za sebou zanechal aj ťažko zranených. Jeden z nich sa v piatok ráno prebral z umelého spánku. Toxikologické vyšetrenie potvrdilo, že Dědeček mal v krvi približne dve promile alkoholu, odhalilo aj prítomnosť omamných látok v organizme. Už na mieste nafúkal aj jeho syn, ktorý sedel na mieste spolujazdca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy