Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Naháči naháňali zlodeja. Krádež bicykla sa mu nevyplatila
Zdielať na

Naháči naháňali zlodeja. Krádež bicykla sa mu nevyplatila

BRNO / Naháňačka, aká sa len tak nevidí. Na nuda pláži ukradol zlodej nahej žene bicykel priamo spred nosa. Ďalší nudisti zobrali spravodlivosť do vlastných rúk a rozbehli sa za ním. Zlodeja obkľúčili nahými telami a čakali, kým príde polícia.

Kuriózny prípad sa stal na nudistickej pláži pri jazere neďaleko Brna. Práve tam si zlodej vyhliadol bicykel v hodnote približne 1 200 eur. Muž chcel využiť príležitosť, keď jedna zo žien spala. Pri krádeži ho ale pristihli ďalší nudisti, ktorí dlhoprstému nič nedarovali. "V tej chvíli za ním ale údajne vybehla celá masa nudistov a 26-ročný muž si vraj z viacerých smerov úteku vybral ten, ktorý viedol cez kopec," uviedol Jakub Ghanem, hovorca Mestskej polície Brno.

Chytili ho neobvyklým spôsobom

Keď zlodeja začali dobiehať, zosadol z bicykla a ukryl sa pod stôl v jednom z miestnych bufetov. Ani to mu však nepomohlo. Skupinka rozhnevaných nudistov si totiž sadla okolo stola a 26-ročného muža držali na mieste až do príchodu polície. Zistiť, kto je zlodej, nebolo pre policajtov nič zložité. Okrem toho, že ho neustále strážili nudisti, bol medzi nimi jediný oblečený. "S ohľadom na hodnotu bicykla ho policajti odovzdali ako dôvodne podozrivého z trestného činu a hrozí mu vezenie," dodal Ghanem.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy