Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zlodej s plnými taškami utekal pred policajtom. Niesol so sebou aj registračnú pokladňu
Zdielať na

Zlodej s plnými taškami utekal pred policajtom. Niesol so sebou aj registračnú pokladňu

HRIŇOVÁ / Nezvyčajná naháňačka v Hriňovej. Zlodej s taškami plnými ukradnutých vecí z miestnych potravín utekal pred policajtom. Dokonca s ťažkou registračnou pokladňou preskakoval cez vysoké plechové ploty.

Kradnúť v miestnych potravinách sa mu nevyplatilo. Ani nie hodinu po krádeži už totiž sedel 29-ročný zlodej na policajnej stanici v Hriňovej s putami na rukách. Počas úteku mu totiž skrížil cestu policajt. "Unikal pešo aj s vecami, vydal som sa naháňať ho, prenasledoval som ho cez dvory," informuje policajt Martin Ľupták. 

Zlodej sa snažil policajta striasť, preskočil niekoľko takýchto plotov. Majiteľov domov jednej z hriňovských ulíc, kadiaľ sa zlodej snažil zmiznúť, tak nadránom zobudili nezvyčajné zvuky. Zjavne ho ale zradila kondička. Preskakovať ploty s taškami plnými ukradnutých potravín, navyše s ťažkou registračnou pokladnicou, mu dlho nevydržalo. 

Muž sa nedávno vrátil z väzenia

Policajt ho dobehol a spútal na záhrade rodinného domu. Hriňovú a jej uličky veľmi dobre pozná, a tak využil miestne skratky. Ukradnuté veci sa zakrátko vrátili späť do predajne potravín. 29-ročný muž, ktorý sa len pred nedávnom vrátil z väzenia, na slobode dlho nepobudol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy