Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agresívnu matku zo Šale obvinili z týrania vlastných detí
Zdielať na

Agresívnu matku zo Šale obvinili z týrania vlastných detí

NITRA / Týrajúca matka zo Šale, ktorá nadávala dvom synom a brutálne do jedného z nich kopala, bola už obvinená. Žena, všetko vysielala naživo cez sociálnu sieť. Po získaní dôkazov jej včera deti odobrala sociálna kuratela. Dva a pol ročný chlapec a jeho 6-ročný brat sú v detskom domove. Ich matka sedí v policajnej cele. Vyšetrovateľ už podal návrh na jej vzatie do väzby, o čom bude rozhodovať súd v najbližších dňoch. V prípade dokázania viny hrozí žene až 15 rokov väzenia.

Agresívna matka, ktorá týranie svojich detí vysielala online je momentálne v policajnej cele a v najbližšej dobe bude predložený jej návrh na vzatie do väzby. "Vyšetrovateľ Policajného zboru v Nitre obvinil 32- ročnú ženu z týrania blízkej a zverenej osoby," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. 

Žene odobrali deti 

Žene, ktorá nadávala a vyhrážala sa vlastným deťom, polícia v spolupráci s Úradom sociálnych vecí a rodiny podľa informácií TV JOJ odobrala rodičovskú starostlivosť. Nevhodné správanie matky sa nedeje za dverami bytu, ale všetko ona sama vysiela naživo cez sociálnu sieť. Počas pondelkového rozhovoru najskôr všetko poprela, potom sa zas priznala.

​Už pred dvomi rokmi sa žena zverila v komentári na sociálnej sieti, že staršieho syna vraj nemiluje, ale iba mladšieho. Uvedomuje si vraj, že to je choré a dúfa, že sa to dá liečiť. "Nakupujete, staráte sa oň, nedáte naň dopustiť, no to je všetko. On sa chce k vám pritúliť, chce počuť, že ho milujete, no nič z toho nie je," uviedla na sociálnej sieti matka detí. 

Počas nakrúcania vo dverách stál aj starší z chlapcov

To, v akom prostredí vyrastajú, bolo vidieť na jeho správaní. "Rodič je pre dieťa určitým nepísaným vzorom, čiže to, čo doma vidí pokladá za normu, napodobňuje svojich rodičov, ako sa správajú, čo hovoria," takto vysvetľuje správanie detí nezávislá psychologička a rodinná terapeutka, Miriam Solárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy