Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Úrady preverujú matku zo Šale. Na sociálnych sieťach vulgárne nadávala vlastným deťom a naživo to vysielala
Zdielať na

Úrady preverujú matku zo Šale. Na sociálnych sieťach vulgárne nadávala vlastným deťom a naživo to vysielala

ŠAĽA / Vulgárne nadávky, vyhrážanie sa zabitím nožom aj kopancami. Toto pravidelne zažívajú dve maličké deti zo Šale. Ich matka toto všetko dokonca vysielala naživo prostredníctvom sociálnej siete. Žena sa ale bráni, že o nič nejde a o deti sa stará. Na celý prípad upozornili ľudia, ktorí si tieto videá všimli. Videami sa už zaoberá polícia a sociálna kuratela. Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Slová, z ktorých behá až mráz po chrbte, adresuje vo viacerých videách žena svojim dvom malým chlapcom. Okrem vyhrážok im neustále nadáva, no a v pozadí je počuť plač detí. Ich matka všetko vysiela naživo na jednej zo sociálnych sietí. V jednom príspevku žena vulgárne odpovedá komentujúcemu, všetko sa to deje pred deťmi. Na tieto videá upozornil muž z Nitry aj na ďalšej sociálnej sieti. O tom, čo sa udialo, samotná matka detí nemala problém hovoriť. "Je to v poriadku, keby to nie je v poriadku, už dávno deti nemám," dodala matka. Pán Rudolf sa k videám dostal náhodne, ale podarilo sa mu zistiť aj meno matky a je odhodlaný podať trestné oznámenie. "Písalo mi veľa ľudí, že to je veľmi známa firma v Šali a okolí, oni reálne takto fungujú, ako vo videu," vysvetlil pán Rudolf.

Matka detí sa vyhovárala, že jej chce niekto takýmto spôsobom ublížiť. Hovorila aj o tom, že sa o nich zaujíma už dlhšiu dobu sociálna kuratela. Čo sa týka jej správania k deťom, odpovedala ironicky : "Áno vyhrážam sa im, týram ich, bijem no." Prípadom sa už zaoberá a preveruje ho ÚPSVaR a taktiež aj polícia. "Preverujeme všetky okolnosti, na základe ktorých by sme mohli konať," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková. Matka sa vyjadrila, že o synov sa vraj dobre stará a ak by jej ich chceli odobrať, bude o nich bojovať. "Nezoberú ja si ich nedám zobrať, kurately vedia, že ja sa starám," dodala matka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy