Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Protidrogový zásah policajtov: Jeden z pasažierov taxíka sa priznal, že drogy prehltol
Zdielať na

Protidrogový zásah policajtov: Jeden z pasažierov taxíka sa priznal, že drogy prehltol

NITRA / Policajti počas jazdy zablokovali taxík, v ktorom sa viezli štyria muži. Stalo sa to podvečer pri rýchlostnej ceste R1 v blízkosti Nitry. Polícia sa zaujímala o drogy. Podľa informácií TV JOJ ich jeden z pasažierov mal v rýchlosti prehltnúť.

Muži si objednali taxík a viezli sa ním do časti Orechov Dvor, no policajti vozidlo zastavili. Prekvapený taxikár s vozidlom, zastal na kraji cesty. Už o pár sekúnd zistil, že polícia sa zaujíma o pasažierov, ktorých v aute viezol. Išlo o štyroch mužov. Tých policajti už zakrátko prehľadali, zaujímali sa hlavne o drogy. Mali zrejme informácie, že muži ich majú pri sebe.

Na mieste ale zakrátko museli zasahovať aj záchranári. Podľa informácií TV JOJ sa jeden z mužov priznal, že keď videl policajtov, drogy prehltol. Malo ísť o pervitín. Podozrivého muža záchranka odviezla v sprievode polície do nemocnice. Policajti prehľadávali aj taxík, v ktorom sa muži viezli. Zisťovali, či aj tam štvorica drogy neodhodila. Na miesto prišiel aj psovod so psom na vyhľadávanie drog. "Polícia v tejto veci koná pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková. Policajti zadržali a vypočuli štyroch mužov, následne boli prepustení. Prípad je aj naďalej v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy