Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Žena nafúkala viac ako 2,5 promile. V aute viezla 4-ročné dievčatko
Zdielať na

Žena nafúkala viac ako 2,5 promile. V aute viezla 4-ročné dievčatko

TRNAVA / Takmer 3 promile nafúkala 32-ročná žena. Zarážajúce na tom však je, že v aute mala aj svoju len 4-ročnú dcérku. Dokonca bola v areáli nemocnice.

32-ročná žena prišla do trnavskej nemocnice aj so svojou dcérkou. Zastavila pred budovou jedného
z oddelení. Keď vystúpila z auta, zamestnanci si všimli, že jej pohyby sú nekoordinované. Do auta znova nastúpila a jazdila po areáli, privolali preto policajtov. Žena po ich príchode sedela v aute a to aj so svojou takmer 4-ročnou dcérkou. Tvárila sa, akoby na niekoho čakali. No keď sa vzdialili, dupla na plyn. Policajti ju však zastavili. Vodičku skontrolovali a dali jej fúkať. Výsledok bol neuveriteľný.

Potom, ako žena nafúkala, ju policajti zadržali a previezli na policajné oddelenie. Dievčatko skončila v rukách sociálnych pracovníkov. Policajti najprv kontaktovali otca dievčatka. Ten mal byť nedostupný a tak museli konať. No keďže ide o maloleté dieťa, viac informácií nám nemohli poskytnúť. 32 ročná žena je momentálne v policajnej cele, kde sa čaká na jej vytriezvenie. Až potom ju vypočujú. Je podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a do rozhodnutia súdu zostane v policajnej cele.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy