Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia v Bratislave: Muž mal zastaviť auto na moste a skočiť
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: Muž mal zastaviť auto na moste a skočiť

BRATISLAVA / V ranných hodinách v hlavnom meste na Moste SNP podľa svedkov žena zastavila auto a skočila do Dunaja. Záchranné zložky na mieste prehľadávali okolie pod mostom. Policajti po nájdení tela upresnili, že ide o 40-ročného muža.

Vo štvrtok 12. mája na bratislavskom Moste SNP mala podľa svedkov žena zastaviť svoje vozidlo s bratislavským evidenčným číslom a skočiť do Dunaja. Na miesto boli vyslané záchranné zložky a začali prehľadávať Dunaj a nábrežie. Ešte krátko po deviatej stálo na moste auto a policajti, ktorí monitorovali situáciu.

Záchranné zložky napokon našli telo 40-ročného muža. 

"Dnes krátko po 08.00 hod boli policajti spolu so záchrannými zložkami vyslaní k prevereniu oznámenia o neznámej osobe, ktorá mala odstaviť svoje vozidlo na Moste SNP, vyliezť na zábradlie a následne skočiť z mosta," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Jana Šimunková. "Po príchode na miesto bol na betónovej ploche pod mostom nájdený 40-ročný muž, ktorého sa aj napriek snahe privolaných záchranárov nepodarilo oživiť," informovala hovorkyňa. 

Muž sa rozhodol ukončiť svoj život skokom z Mosta SNP. Dopadol priamo na betón. Ani privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Upozorňujeme, že  zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Muž (40) z obce Topoľníky išiel na aute po moste SNP v smere do centra. Podľa informácií TV JOJ dal smerovku doprava a zastavil v pravom pruhu. Urobil tak len pár metrov za známou vyhliadkovou vežou Ufo. Vzápätí vystúpil z auta, preliezol zábradlie a z niekoľkometrovej výšky skočil. Dopadol priamo na betónovú terasu. Tento hrozivý moment videli viacerí vodiči okoloidúcich áut. Na miesto boli okamžite privolaní záchranári a policajti.

Prečo sa 40 ročný muž rozhodol takto tragicky ukončiť svoj život, preukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy