Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Neďaleko supermarketu našli bezvládne telo ženy. Políciu privolal bezdomovec
Zdielať na

Neďaleko supermarketu našli bezvládne telo ženy. Políciu privolal bezdomovec

HUMENNÉ / Smutný pohľad sa naskytol bezdomovcovi v Humennom. Neďaleko supermarketu predpoludním zbadal bezvládne telo. Policajti zistili, že ide o 44-ročnú Máriu. Pomôcť jej už nedokázali. Čo sa pod jej smrť podpísalo, to lekár na mieste určiť nevedel. Polícia v prípade vedie trestné stíhanie vo veci usmrtenia.

Stalo sa to v lokalite medzi supermarketom a malou železničnou stanicou v Humennom, krátko predpoludním. Bezvládne telo zaregistroval Marián, ktorý žije na ulici. Podľa vlastných slov išiel na malú potrebu. Žene už vraj pomoci nebolo. "Som do nej trochu ďugol a vôbec nič. Je to hrozné, ja som to nespravil," vysvetlil svedok Marián. Muži, ktorí boli na mieste ako prví tvrdia, že ženu ešte včera večer videli. Čo sa jej mohlo stať, to jasné nie je. Tvrdia, že mala zdravotné problémy. "Mi povedala, že má problémy s chrbticou. Som jej povedal, nech ide do nemocnice," dodal svedok Zdenko.

"Poverený príslušník obvodného oddelenia PZ v Humennom, v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," vysvetlila Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ v Prešove.

Policajti urobili obhliadku miesta činu a prišiel aj obhliadajúci lekár

Policajti v krátkom čase zistili totožnosť nebohej ženy. Čo sa pod jej smrť podpísalo, to lekár na mieste určiť nevedel. "Vyšetrovanie preukázalo, že ide o 44-ročnú ženu z Humenného. Pravdepodobne išlo o bezdomovkyňu. Privolaný obhliadajúci lekár na zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," vysvetlila Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy