Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Z auta zostala len kopa šrotu: Čelnú zrážku neprežil 15-ročný chlapec
Zdielať na

Z auta zostala len kopa šrotu: Čelnú zrážku neprežil 15-ročný chlapec

LIPANY / Zrážka osobného auta s dodávkou si včera večer vyžiadala ľudský život. Tragickú čelnú zrážku neprežil najmladší účastník nehody. Mal iba 15 rokov. Ďalší dvaja mladí muži z posádky osobného auta skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici.

"Boli sme privolaní k dopravnej nehode osobného a dodávkového vozidla, účastníci nehody piati," povedal veliteľ zásahu HaZZ Lipany Štefan Berdis. Stalo sa to na ceste za Lipanmi smerom na obec Krivany. Podľa polície osemnásťročný vodič osobného auta po prejdení ľavotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s dodávkou. Následky sú fatálne. Dvaja ľudia z dodávky majú ľahké zranenia, no o život v druhom aute prišiel tínedžer. V osobnom aute utrpeli zranenia aj ďalší účastníci nehody.

"Dvaja ťažko zranení, ktorých sme vyprosťovali z osobného vozidla," uviedol Berdis. "Mladík vo veku 15 rokov utrpel závažné zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 

Mladému len 15-ročnému chlapcovi už nebolo pomoci. Ťažko zranení účastníci nehody skončili v nemocnici. Polícia už začala v prípade nehody trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. "Okolnosti a príčinu vyšetrujeme," dodala Ligdayová. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy