Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž sa uspokojoval priamo vo vlaku. Obvineného Mariána súd poslal do väzby
Zdielať na

Muž sa uspokojoval priamo vo vlaku. Obvineného Mariána súd poslal do väzby

KRAKOVANY / Onanovanie vo vlaku sa mu vypomstilo. Marián si vo vozni vyhliadol ženu a po chvíli sa začal ukájať. Policajná hliadka ho zadržala a vyšetrovateľ obvinil. Z incidentu si vraj nič nepamätá, pretože podľa vlastných slov bol pod vplyvom drog. Sudca, dnes rozhodoval, či bude stíhaný na slobode alebo za mrežami.

42-ročného Mariána z Galanty priviezli na súd rovno z policajnej cely, kde strávil viac ako tri dni. Vo vlaku z Krakovian do hlavného mesta sa postaral o poriadny rozruch. Vo vozni si sadol kúsok od 39-ročnej ženy. Nevedel z nej spustiť oči a po krátkom čase si stiahol nohavice a začal masturbovať. Žena z toho čo videla zostala zdesená. 

"Nepamätám si to. Mal som psychózu z pervitínu," povedal obvinený Marián. Mariánovi nevadilo ani to, že bolo iba 10 hodín ráno. Žena, hneď ako mohla zavolala políciu. Tá si ho prišla zobrať rovno do vlaku.

"Poverený policajt odboru železničnej polície začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol obvinenie 42-ročnému Mariánovi B. z okresu Galanta," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Vyšetrovateľ aj s prokurátorom žiadali pre Mariána väzbu. Na chodbe súdu mu už do reči veľmi nebolo. Rozhodovania o väzbe trvalo asi pol hodinu. Sudca obvineného poslala do väzby.

"Keďže tam vzhliadol dôvody útekovej a preventívnej väzby. Sťažnosť proti vzatia do väzby si nepodal," uviedol prokurátor Ján Tichý. 

Mariána zo súdu policajná eskorta odviezla rovno do väzenia. Marián mal problémy so zákonom aj v minulosti. To, či skončí na liečení alebo si prípadný trest odsedí na tvrdo, sa ukáže až neskôr.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy