Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Malého chlapca mal pri škole volať neznámy muž. Jeho mama spozorovala, že muž masturbuje
Zdielať na

Malého chlapca mal pri škole volať neznámy muž. Jeho mama spozorovala, že muž masturbuje

BRATISLAVA / Policajti v Bratislave hľadajú neznámeho zvrhlíka. Malý chlapec mal svojej mame povedať, že ho pri škole volal neznámy muž. Spoločne sa tam išli pozrieť. Matka uvidela za stromom muža, ktorý sa tam sexuálne uspokojoval.

Až po pár dňoch to nahlásila v škole, ktorá informovala políciu. Preto je teraz ťažšie muža vypátrať. Policajti teda apelujú na ľudí, ktorí sú svedkami podobného incidentu, aby okamžite volali na číslo 158.

 Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV. preverujú oznámenie, podľa ktorého neznámy muž v blízkosti školy volal na maloletého chlapca, a keď matka aj s chlapcom prišla na miesto, muž údajne za stromom masturboval. Žena o tom podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa až s časovým odstupom informovala vedenie školy a o udalosti napísala aj na sociálnej sieti. Polícia sa preto k informácii dostala až s časovým odstupom.

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV sa preverovaním okolností uvedeného incidentu v súčasnosti zaoberajú. Zároveň vo zvýšenej miere hliadkujú v okolí školských zariadení nachádzajúcich sa v ich územnom obvode,“ informoval Michal Szeiff.

Polícia v súvislosti s týmto prípadom vyzýva verejnosť, aby v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158. To je k dispozícii 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Včasným oznámením sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy